Depozite

+40 213 368 027

Sună-ne!

radu@ageximco.ro

Trimite-ne un mesaj

Bd. Mărăşeşti, Nr 25, Bucureşti

Unde ne găsiți

Depozite de uz comun și frigorifice

Fideli misiunii noastre, oferim aceleaşi servicii de calitate în domeniul spaţiilor de depozitare, prin proiectul Crevedia Logistic Park.

Depozitele tip 1

Depozite de uz general

Caracteristica definitorie a acestor depozite o reprezintă forma lor semieliptică – o premieră în România. Clădirile sunt construite din profile metalice „T” precurbate, învelirea este din tablă cutată iar termoizolaţia este realizată cu vată de 100 mm grosime. Finisajul pardoselii este realizat cu nisip de cuarţ. Dimensiunile acestora sunt: L = 66 m, l= 15 m, h = 5,5 m.

Fiecare depozit este dotat cu:

birou de 15m2

curent electric 220V/380V

două căi de acces pietonal/TIR (4m/4,5m)

doi hidranţi şi două trape automate de evacuare a fumului şi a gazelor fierbinţi

Depozitele tip 2

Depozite de uz general

Acestea sunt depozite de clasa A, cu o suprafata utila de 2330 mp pretabile pentru depozitare produse alimentare si nealimentare, pentru care nu se solicita o temperatura controlata, productie sau  pentru prestari servicii.

Depozitele de tipul 2, fac parte din faza a doua de dezvoltare a parcului logistic, in desfasurare.

Suprafata de 2330 mp este impartita in 2000 mp spatiu de depozitare sau productie si 330 mp birouri.

Dimensiunile sunt de 50 m lungime pe 40 m latime, cu o inaltime la coama de 9,60 m si la streasina de 7 m.

Inchiderile sunt realizate cu panouri de tip sandwich, la fel ca si acoperisul, care este dotat cu luminatoare si trape de evacuare a fumului si gazelor fierbinti.

Este important de mentionat ca spatiul de depozitare are doar un singur sir de stalpi sustinatori pe mijloc, ca exista 4 cai de acces – 2 TIR si 2 pietonale – aflate pe frontoane, energia electrica este monofazata si trifazata, sistem de alarmare si stingere incendiu, climatizare atat in zona de birouri cat si in cea de depozitare/prodctie.

Frigorifer 1 și Frigorifer 2

Depozite frigorifice

Au în total o suprafaţă utilă de stocare de 1134 m2, împărţită în 18 camere de câte 63 m2. Camerele sunt  independente energetic, complet automatizate şi supravegheate prin calculator de către un frigotehnician.

Constructiv, ele sunt realizate din zidărie, termoizolate cu panouri de poliuretan de 140 mm grosime, cu pereţi despărţitori de 80 mm şi uşi de 110 mm. Pardoseala este de tip sandwich, cuprinzând două plăci de beton armat, dublă rezistenţă antiîngheţ,  20 cm de polistiren extrudat. Finisajul este realizat din răşini poliuretanice, în conformitate cu normele UE în domeniu.

Temperatura asigurată este reglabilă până la -20 ᴼC.

INFO

4 depozite sunt finalizate

3 depozite sunt deja inchiriate

Al 4-lea este disponibil

2 depozite sunt în faza autorizației de construire

Ai o întrebare, nu ezita...